Търговска верига Фантастико и Фондация И АЗ МОГА стартират благотворителна кампания в подкрепа на програма “Мобилен Терапевт”

Търговска верига „Фантастико“ и Фондация И АЗ МОГА започват партньорство в подкрепа на децата със специални нужди от „Център за Надежда“ и по-специално за подпомагане на програмата “Мобилен Терапевт”.

Кампанията стартира на 19.09.2019 и ще продължи до 16.10.2019, като ще обхване цялата търговска верига „Фантастико“, която в момента се състои от 42 супермаркета на територията на градовете София, Кюстендил и Елин Пелин.

В периода на кампанията клиентите на Фантастико ще имат възможност да направят дарение в размер на 1 (един) лев за кампанията Подари надежда! Сумата може да бъде дарена при заплащане на закупените стоки. Дарението ще бъде отразено с отделна позиция в касовия бон. Ако някой посетител желае само да дари сума за каузата, също може да го направи на каса, без да пазарува в магазина. Срещу дарената сума ще получи касов бон.  

Програма “Мобилен Терапевт” подкрепя Център за деца с множествени увреждания в гр. София „Център за Надежда“, като целта е да помогне за осигуряване на средства за рехабилитатори, както и на мобилна услуга за нуждаещите се семейства.

В Центъра получават грижа и терапия 50 деца с най-тежки диагнози. Регулярната рехабилитация за тези деца е животоподдържаща и липсата й може да доведе до сериозно влошаване на състоянието им.

Чрез програма “Мобилен Терапевт” целим да подпомогнем не само дългосрочно предоставяне на рехабилитация от специалисти в центъра, но и да осигурим мобилна услуга за нуждаещите се семейства. По този начин децата ще имат възможност да бъдат транспортирани до Центъра, както и да получат грижи в домашна среда. Предвижването на тези деца от жилищата им е изключитено трудно, дори невъможно, което ги лишава от терапия.

(платено съобщение)

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет