Публиката избира ''Най-добър работодател'' от над 40 топ компании

  • 13 август 2019 13:04

  • 602
  • 0
Публиката избира ''Най-добър работодател'' от над 40 топ компании
©

С публичен вот всеки желаещ може да гласува за своя любим работодател измежду всички компании-участници в Национални награди за най-добър работодател Career Show Awards. Гласуването става от тук: https://careershow.bg/awards/vote/ и ще продължи до 22 август (включително).

Career Show Awards е напълно прозрачен конкурс, който цели да представи най-добрите примери от работодателската практика в България, както и да покаже потенциала на страната по отношение на кариерното развитие. След официалното награждаване на сайта на конкурса всички кандидатури, оценки и коментари на журито и публиката ще бъдат публични. Така конкурсът ще стане витрина на най-добрите практики, най- оригиналните идеи и най-добрите иновации в света на човешките ресурси и управлението на хора и екипи.

“Career Show Awards (CSA) са много повече от награди. Те са неизчерпаем източник на идеи, и примери за страхотни работодателски практики, които се надяваме да вдъхновят всеки. Доверяваме се на жури от експерти в различни области и сме сигурни, че тяхната оценка ще покаже чудесния бизнес климат и потенциал у нас. Радваме се, че публиката също ще има възможност да сподели своя глас и ще видим как оценяват те компаниите.”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

Гласуването на публиката става чрез иновативния софтуер Evalato, което дава възможност да оценят компаниите в удобен за тях ден, час и място.

През последните 5 месеца работодателите избираха от 19 категории, разпределени в 3 групи “Най-добър работодател”, “Ангажираност и иновации” и “Здраве и екология”. Награждаването на компаниите победители ще бъде на 10 септември в зала Арена Армеец, непосредствено след официалното откриване на кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието ще събере на едно място над 150 работодатели и над 2000 квалифицирани кандидати, като целта му е да покаже, че България предлага страхотни условия за развитие и кариера.

Последвайте канала на

Novini.bg
602 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини