Министър Лиляна Павлова във "Факторът Кошлуков" по TV7

  • 24 февруари 2012 13:50

  • 1591
  • 0
Министър Лиляна Павлова във "Факторът Кошлуков" по TV7
©

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще влезе в студиото на „Факторът Кошлуков” тази събота. Tя ще представи каква е равносметката след тежката зимна обстановка и справиха ли се управляващите със снегопочистването. Министър Павлова ще анонсира и какви са приоритетите на МРРБ за 2012 година.

В първата кръгла маса в предаването ще бъдат засегнати темите за запазването от страна на управляващите на народното доверие и какви са обществените нагласи година преди парламентарните избори. Участие по темата ще вземат политологът Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски, психологът Антоанета Христова и журналистът Петьо Блъсков.

Защо сме първи в Европа по изоставяне на бебета в домове за сираци? И къде е причината – в липсата на финансова възможност в семействата или в нежеланието на българките да раждат деца? Отговорите във „Факторът Кошлуков”, събота по TV7.

Последвайте канала на

Novini.bg
1591 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини