Гостите на Стоичков отсядат в Хилтън

19 май 2016 11:44

Гостите на Стоичков отсядат в Хилтън
©
5036 1

Бенефисът на Христо Стоичков „50 години номер 8“ ще се проведе на националния стадион „Васил Левски“ на 20 май и ще събере над 50 футболни легенди от различни поколения. В търсене на безупречни условия, отговарящи на световните стандарти, организаторите на шоуто се спряха на веригата Хилтън като най-добро място за настанявана на гостите.

За комфорта на футболните хора в Хилтън ще се грижи екип от професионалисти, които имат дългогодишен опит с работата със знаменитости. Традиционно гостуващите звезди в България избират хотела не само заради отличната репутация, която стои зад световния бранд, но и заради спокойствието и безкомпромисния лукс, с който е известен столичния хотел.

Сред потвърдилите участие във футболното шоу са Роналдиньо, Дейвид Бекъм, Роберто Баджо, Алесандро Дел Пиеро, Роберто Карлос, Лотар Матеус, бившите национали Димитър Бербатов и Мартин Петров, тима от световното в САЩ през 1994г., бивши съотборници от Барселона и много други.

Очаква се след шоуто на стадион „Васил Левски“ участниците и гостите на Стоичков да бъдат поканени за специален коктейл в Хилтън. Спазвайки строгата си политика за конфиденциалност, от хотела се отказаха коментар за събитието. Предварителната информация, с която разполагаме е, че футболните легенди ще пробват основно български вина и ракии, като менюто е отдавна уточнено. Идеята на мениджмънта на хотела е гостите да се чувстват комфортно и нищо да не им липсва.

Novini.bg
5036 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
Мира

2016.05.19 | 16:59

119820
хотел с класа и стил - като за звезди!

Добави коментар