Бивше гадже на Преслава влиза във "ВИП Брадър"

  • 12 септември 2014 07:50

  • 7330
  • 1
Бивше гадже на Преслава влиза във "ВИП Брадър"
©

Цветелин Маринов-Цуни - много популярен в чалга средите като бившия приятел на певицата Преслава, най-вероятно ще влезе в луксозната къща на "ВИП Брадър" още в понеделник, пише "24 часа".

Той е млад - на 35 години, занимава се със земеделие - бизнес, който семейството му развива от години, и е голям бохем. Така сценаристите на шоуто ще заложат на забавленията.

Една от основните теми за обсъждане в къщата ще е комунизмът. Разбира се, Маринов е в отбора на новото поколение и ще защитава тезата пред по-големите, че сега животът е далеч по-хубав.

Дни преди старта на шоуто категорично е ясно, че Йорданка Христова и Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в ще бъдат съквартиранти. Говори се, че Евгения Калканджиева - шефката на агенция "Визаж", се е съгласила да влезе във "ВИП Брадър". Много е вероятно продуцентите на шоуто да уговорят за участие и нейния съпруг Стефан Манов-Тачо. Така в шоуто ще има и любовна история.

Новото издание на "ВИП Брадър" се нарича "Образцов дом". Декорите, мисиите и взаимоотношенията между участниците ще наподобяват годините преди 1989-а.

Нова тв ще излъчи старта на шоуто в понеделник от 20 ч.

7330 1

Свързани новини

Свързани галерии

Коментари 1

Добави коментар
tio

2014.09.16 | 20:01

1
Егати чалгарския изрод.Напълни се с такива.После със снимката и у банята.

Добави коментар

Водещи новини