Плевнелиев обсъжда с граждани бъдещето на медиите

  • 27 ноември 2013 09:28

  • 1168
  • 1
Плевнелиев обсъжда с граждани бъдещето на медиите
©

Бъдещето за българските медии - това е темата на третия дебат от инициативата на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното „Диалог с гражданите", който ще се проведе днес.

От няколко дни гражданите можеха да изпращат въпроси и да гласуват в анкетата на инициативата.

Сред най-сериозният проблем на българските медии е натискът над журналистите, показват резултатите в дискусията, която се провежда в страницата на инициативата в социалната мрежа.

Днешната дискусия е продължение на провелата се в София среща със заместник-председателя на Европейската комисия Вивиан Рединг в рамките на Европейската година на гражданите 2013.

Тогава президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното пое ангажимент да продължи диалога с гражданите по посочените от тях теми - пазарна икономика, система на правораздаване и медийна среда.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1168 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.12.04 | 22:45

1
Огромна е опговорността на медиите.Манипулация е даже премълчаването.Например:При катастрофа на самолет загинаха 50 човека.Премълчаването,че днес и всеки ден умират 300 от глад е манипулация.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини