Иван и Андрей отиват в TV7 (обновена)

  • 18 декември 2012 08:49

  • 6114
  • 2
Иван и Андрей отиват в TV7 (обновена)
©

Иван и Андрей отиват в TV7. Това стана ясно от дадената пресконференция днес.

Към програмата на телевизията се присъединяват предаванията на продуцентската компания "Междинна станция". Самите Иван Христов и Андрей Арнаудов се завръщат на екран с популярното си телевизионно шоу "Сблъсък”, което се очаква да тръгне в ефира на TV7 до средата на февруари. TV7 обяви още и подготовката на риалити, което успешно ще конкурира като мащаб и реализация утвърдени международни формати. Продуценти, както и лица на този формат, ще са отново Иван и Андрей.

Витомир Саръиванов пък става водещ на сутрешния блок на телевизията "Добро утро, България". Своите познания и опит Саръиванов ще споделя не само в новините, но и с екипа на новия риалити формат. Негов партньор ще бъде Мая Костадинова, която досега водеше предаването за разследваща журналистика "Код: Криминално". В новата си роля двамата ще събуждат зрителите на телевизията всеки делничен ден от 7 януари догодина. 

Валентина Войкова също става част от екипа на телевизията. Тя ще води вечерните новини в медията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6114 2

Коментари 2

Добави коментар
xaxa

2012.12.23 | 17:11

2
OPOSUMITE I FRODO OTIVAT V PROPRAVITELSTVENATA ,LI4NATA TELEVIZIQ NA BOYKO BORISOV ,KOQTA AKO GLEDA6 6TE SI POMISLI6,4E NE SI V BULGARIA ,A 6VEICARIQ.

2012.12.23 | 16:37

1
Мишките първи напускат потъващият кораб.А тоя гей Саръиванов е най- голямата тв проститутка.За 10 години обиколи 10 телевизии.

Добави коментар

Водещи новини