Лекторите на Шумът на парите 2022: Никола Янков

  • 20 май 2022 12:09

  • 405
  • 0
Лекторите на Шумът на парите 2022: Никола Янков
©

Как да инвестираме парите си в условия на висока инфлация и на прага на евентуална рецесия?

На този особено актуален въпрос ще акцентира управляващият партньор и председател на Съвета на директорите на Експат Капитал Никола Янков.

По време на панел Лични финанси, част от Шумът на парите 2022, той ще представи доверителното управление на компанията и ще разкрие защо клиенти от повече от 40 държави се доверяват на Експат. 

Кой е Никола Янков?

Никола Янков основава Експат Капитал през 2006 г. и е управляващ съдружник във фирмата от тогава до днес. Заемал е мениджърски позиции в международни компании в периода 1995-2001, сред които Kraft Jacobs Suchard и Solvay Sodi. Бил е заместник-министър на икономиката от 2001 до 2003 г., където отговаря за развитието и регулирането на промишления сектор и председателства Комисията за временни защитни търговски мерки. 

Шумът на парите 2022 събира топ банкерите на България

В периода 2003-2005 г. е бил заместник-министър на транспорта и съобщенията, където отговаря за държавно контролираните компании от сектора на транспорта и телекомуникациите, както и за привличането на частни инвестиции в инфраструктурни проекти като летища и пристанища.

През 1994 г. Никола Янков завършва икономика на потреблението в университета Cornell в САЩ. Владее английски, руски и френски език.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBuy и УНИКА.

Novini.bg
405 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини