,fit(1280:720))
От печена тиква с мед и орехи до крем супи и пухкави десерти, този плод предлага невероятно разнообразие в кухнята.
Тайната се крие в няколко дребни, но важни детайла, които издават дали тиквата е узряла и с плътна, ароматна вътрешност. Подобно на динята през лятото, и тук трябва да се доверите на зрението, допира и понякога дори на слуха си, пише dir.bg.
Ето кои са основните признаци, по които ще познаете най-хубавата тиква на пазара и ще се приберете у дома с плод, който ще се превърне в истинско кулинарно вдъхновение.
Кората трябва да е твърда и матова
Дръжката е естествен показател за зрялост
Последвайте канала на
)
)
)
)
,fit(1280:720))
)
)
)
)
,fit(1280:720))
)
,fit(1280:720))
)
)
)
)
)
,fit(1280:720))
)
)
)