Глобяват болницата, в която работи Гери Дончева

bulphoto (архив)
share

След проверка на Столичната регионална здравна инспекция са съставени актове за установяване на административно нарушение на управителите на Многопрофилна болница за активно лечение „Сердика“ ЕООД и Специализирана болница за активно лечение „Свети Лазар” ООД.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

Актовете са на основание чл. 5, ал. 2 от Наредба № 15 от 2005 г. за имунизациите в Република България и т. 4 от Заповед № РД-01-726/23.12.2020 г. на министъра на здравеопазването.

Гери Дончева се ваксинира срещу COVID-19

Според нея имунизационната кампания трябва да започне приоритетно, като обхваща лица от целевите групи, определени с фази I-V на Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 в Република България.

За нарушението, съгласно чл. 229, ал. 3 от Закона за здравето, ще се наложи имуществена санкция в размер от 500 до 2000 лв.

Припомняме, че преди дни бившата моделка и водеща Гери Дончева, която работи в една от глобените болници, се похвали с видео, че се е ваксинирала срещу коронавируса, въпреки че не попада сред лицата, които трябва да се ваксинират в първата вълна.

Павел Поппандов смля Гери-Дончева: Коя е тази, че ще се ваксинира първа?!

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

Повече за Коронавирус

Водещи новини

Още новини