Певицата Пламена за анорексията: Чувствах се като балсамирана, капеше ми косата (видео)

share

Започнах да ограничавам водата, капеше ми косата. Чувствах се като балсамирана. Спря ми цикълът, все още си меря храната, но няма да е все така. Това разказва певицата Пламена в ефира на Нова телевизия по повод битката й със страшната болест анорексия.

Лъжа е, че си голяма звезда като тръгнеш от един риалити формат, това е балон. След като шоуто свърши - намерих си квартира и започнах да пея в един пияно бар. Имаше голям интерес към мен и реших да се продуцирам сама, но е много трудно, затова се свързах с г-н Митко Димитров. Пеенето не е най-важното, свързано е с много пари. Не можеш да успееш само с пеене. Плащаш си за всичко, на мен ми липсваше финансовият гръб и ми беше много трудно. Стана ми много тежко, когато предложенията към мен станаха повече от ангажиментите за пеене. Напуснах "Пайнер" и започнах да контролирам храната и теглото си. Гладът е като наркотик. Моят кантар мери с 3 кг повече. Стигнах до 35 кг. Чувствах се виновна, чаената лъжичка мед я смятах за едно хранене", разказва още красавицата.

"Майка ми ме молеше да ме снима гола. Видях кокали и вдлъбнатини, изтрих ги веднага. Уплаших се като получих бяло петно в паметта", спомня си тя.

Певицата разказа, че й се е случвало да разплаче баба си. "Тя ми готвеше най-любимите неща, хапнах малко и после се чувствах зле и подута, мислих си, че съм надебеляла", обясни Пламена и допълва, че сядането на маса е едно от първите неща, което отбягваш да правиш.

"Оптимист съм, че ще дойде време да си поръчам порция храна и да я изям, без да мисля, че това е мазнина", отсече още тя.

Водещи новини

Още новини