Пламена от "Биг Брадър" гасне от анорексия (снимка)

  • 28 януари 2016 21:16

  • 16127
  • 4
Пламена от "Биг Брадър" гасне от анорексия (снимка)
© Булфото

Фолк певицата Пламена Петрова има сериозни здравословни проблеми. Звездата от риалити формата „Мюзик айдъл” тежи критичните 35 килограма и едва поддържа жизнените си функции.

Днес тя тежи 35 кг. и е на път да изчезне, пише столичен седмичник. Близки до певицата разказват, че от една година тя води битка с коварната болест анорексия и теглото й продължава да е критично ниско. Според запознати Пламена започнала да проявява първите симптоми на болестта след излизането си от къщата на „Биг Брадър Ол старс”.

Тъй като не й вървяло в кариерата, решила, че вината се крие във външния й вид. Започнала да се подлага на жестоки и болезнени диети. Първоначално карала само на плодове и зеленчуци, но после изключила и тях от менюто си. Стигнало се дотам, че да не слага и залък в устата си.

Сн. Фейсбук

Заради нездравословното отслабване състоянието на кожата и някои от другите й органи рязко се влошило. Косата й започнала да пада, а ноктите й да се лющят. Пламена имала проблеми и със зъбите, които станали полупрозрачни и чупливи. Доскоро изпълнителката отказвала да признае, че има проблем, но под натиска на разтревожените си роднини склонила да отиде на лекар. Близък приятел разкрива, че вече опитва да се храни, макар й в малки количества. Пламена се надява постепенно да възвърне предишното си тегло и отново да започне да ходи по участия.

Последвайте канала на

Novini.bg
16127 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.01.31 | 12:31

2
Да попитам,ББ ли пак е виновен?

2016.02.03 | 19:57

4
Досега не е имало не е имало случай ББ да е виновен за нещо, така че дишай спокойно , гербер.
do 1

2016.01.31 | 12:31

1
Da BB e vinoven gerbadjiiski glupak takuv
малката истина....

2016.02.03 | 19:57

3
Тая или умира от глад защото Пеевски и изяжда манджата или от простотия защото гледа канал АТАКА с хахото,Болен,Чукондура или Ташакова! Няма друго научно обяснение.

Добави коментар

Водещи новини