Хейли Бийбър вярва, че е "защитникът на Джъстин" в драмата с Диди

Getty Images, архив
share

Хейли Бийбър изненадващо публикува смел пост в началото на седмицата, включващ съпруга ѝ Джъстин Бийбър, с който явно искаше да покаже на света как се чувства на фона на продължаващите спекулации около отношенията на Джъстин с Шон "Диди" Комбс, разкриха източници.

В понеделник вечерта 27-годишният модел сподели в Instagram архивна снимка на 30-годишната поп звезда, на която той размахва двата си средни пръста във въздуха.

На кадъра Джъстин е без риза и носи шорти, а закачливата снимка e озаглавена от Хейли "mood" ("настроение").

През последните седмици отношенията на Джъстин Бийбър и Диди са една от най-коментираните теми, след скандалните разкрития за музикалния магнат. В медиите се завъртяха архивни видеа, показващи 15-годишния по това време Джъстин, който прекарва "48 часа с Диди".

Близък до двойката разкри пред DailyMail.com, че Хейли - която стана майка на първото си дете - сина си Джак Блус Бийбър през август - е споделила публикацията, защото се чувства като "пазител" на съпруга си.

"Хейли вярва, че тя е "пазителят" на Джъстин и това беше нейният начин да покаже на света как се чувства относно цялата ситуация с Диди - не Джъстин", изясни източникът.

След обвинението за сексуален трафик: Изплува старо видео на рапъра P Diddy и 15-годишния Джъстин Бийбър

Запознатият отбеляза, че изборът на снимката е изключително показателен: "От 100-те снимки на Джъстин, който дава среден пръст, тя трябваше да избере една от 2017 г., която беше направена преди той да се събере отново със своята бивша Селена Гомес отново."

Въпреки това, източникът заявява, че моделът може да е разумно да остави съпруга си да говори сам за себе си, когато се чувства готов да го направи: "Хейли трябва да остави Джъстин да действа сам, вместо да използва негов образ, за ​​да предаде това, което тя чувства, че трябва да каже. Но Джъстин наистина няма глас в момента и е тъжно."

Това идва, след като източници казаха по-рано на DailyMail.com, че Джъстин е бил шокиран от разкритията, направени за Диди на фона на ареста на 54-годишния мъж по обвинения в секстрафик и че самият той нямал с кого да говори по темата.

"Джъстин чувства, че няма човек, с когото може да говори, който да го разбере и честно казано, самият той дори не разбира напълно", обяснява източникът. — Тогава той беше дете.

Всичко това идва на фона на настоящите му борби да се опита да бъде добър родител, тъй като не е имал най-добрия пример от собствения си баща, Джеръми Бийбър.

Най-малката жертва на Пи Диди е на 9 години, куп известни имена са в списъка със съучастниците му

"Джъстин е стресиран в момента", продължава източникът. "Той има момченце и се опитва да бъде добър баща, без да знае какво точно е да бъдеш добър баща."

Говорейки за емоционалното състояние на крехкия певец, вътрешният човек добавя: "Той плава сам в тези води и всички се страхуват, че ако Хейли покаже някакви проблеми с това да бъде майка за първи път, това ще бъде невероятно трудно за Джъстин."

"Скандалът с Диди не можеше да се случи в по-лош момент, тъй като той се опитва да изпита радостта да бъде баща с болката от това да се справя с всичко това."

Джъстин и Хейли обявиха раждането на първото си дете на 23 август и дадоха на феновете възможност да видят малкото краче на бебето. "Добре дошъл у дома Джак Блус Бийбър", написа щастливият татко

Водещи новини

Още новини