След обвинението за сексуален трафик: Изплува старо видео на рапъра P Diddy и 15-годишния Джъстин Бийбър

  • 29 март 2024 11:56

  • 5064
  • 2
След обвинението за сексуален трафик: Изплува старо видео на рапъра P Diddy и 15-годишния Джъстин Бийбър
© YouTube

Старо видео на 40-годишния рапър Пи Диди възвърна популярността си, след като рапърът бе обвинен за сексуален трафик.

Рапърът и музикален магнат води различни съдебни битки, включително една срещу неназована жена, която твърди, че той и двама негови приятели са я насилили сексуално, когато е била на 17. R'n'b певицата Касандра Вентура заведе дело срещу Пи Диди във федерален съд в Манхатън в средата на ноември, обвинявайки го, че я е подложил на физическо насилие, сексуално робство и изнасилване по време на тяхната професионална и романтична връзка, продължила 10 години.

Едно от основните твърдения на Вентура е, че изпълнителят я е принуждавал да участва в сексуални действия с наети от него проститутки, докато той наблюдавал и снимал срещите.

Принц Хари бе замесен в секс скандал

В краткото видео с Джъстин Бийбър Шон "Диди" Комбс стои до младата поп звезда и казва: „Не мога да ви кажа какво ще правим, но определено е мечтата на всеки 15-годишен". Младият Бийбър, който стои до рапъра, само се усмихва и прави кратки коментари като "Да" и "Това е лудост".

Диди добавя: „Нямам законно попечителство над него (Бийбър), но през следващите четиридесет и осем часа той е с мен и ще полудеем напълно.“

Видеото вече се споделя в социалните мрежи и разтревожи мнозина, определяйки го като страховито. „Интернет не забравя”; „Как можаха родителите на Бийбър да го оставят сам с него?“ Беше само на 15 години“; „Нищо чудно, че днес Джъстин е в депресия“, са само част от коментарите.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
5064 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Го ВЕДОДООД тРУППП си

2024.03.29 | 16:00

2
дйустин го е е..бАл АХХАХАХАА

2024.03.29 | 12:24

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини