Майка на три деца преби до смърт възрастния си любовник и го замрази във фризер

share

Майка на три деца от американския щат Минесота е обвинена в убийството, след като пребитото до смърт тяло на нейния интимен приятел бе намерено увито в найлон и замразено във фризер.

Детективи са открили трупа на 58-годишния мъж, заврян в хоризонтален фризер в гаража на къщата, която той делял с убийцата си, 29-годишната Джетон Уилър, в град Шорууд. Уилър, чиито деца са на десет, осем и седем години са изчезнали, бе обвинена в убийство втора степен в понеделник и в момента е в ареста. Властите отказват да съобщят името на жертвата и не казват защо.

Според полицейски документи, приятел е казал на следователите, че жертвата му се е обадила на 31 юли, за да каже, че Уилър го е нападнала, че той я напуска и ще замине за Чикаго.

Жертвата добавила, че целият бил надраскан, а Уилър била „откачена“. Тогава убитият прекъснал разговора с обещанието на жертвата да се обади отново, но това не се случило. В същия ден полицай е разговарял с жертвата в парк на училище относно жалба, свързана с висок разговор по телефона. „Стар Трибюн“ съобщава, че мъжът е казал на стража на реда, че ще замине за Чикаго, а полицаят видял наблизо автомобила на Уилър. Вътре в него имало брезентов чувал.

На 15 август полицията започва издирване в района, за да открие изчезналия мъж. По думите на съсед, Уилър и жертвата се карали пред дома им две седмици преди той да изчезне. Когато била разпитана, убийцата казала на властите, че жертвата е заминала с автобус за Чикаго.

На 21 август следователи се връщат в къщата й я претърсват. Тогава те откриват парче килим под матрака на Уилър, напоено с кръв. Други кървави петна завеждат детективите до гаража, където те намерили фризера, купен на 5 август, скрит между два матрака.

Отваряйки капака му, те видели вътре тялото на убития. В чували за боклук, скрити в кухнята, пък били събрани негови дрехи и обувки. По полицейски документи, дрехите на убития били пропити от кръв. Той е имал рани по лицето, нанесени с тъп предмет, прорезна рана под лявото око и лявата страна на главата.

Въпреки, че никой не знае къде са децата на Уилър, властите не смятат, че те са в опасност

Водещи новини

Още новини