Украински журналист: Владимир Путин няма двойници

Getty (архив)
share

"Руският президент Владимир Путин няма двойници", това каза украинският журналист Олексендър Коваленко, цитиран от киевската медия "Фокус".

"Диктаторът в Кремъл се страхува. Той не желае да има дубльори, защото някой от тях може да го отстрани и да поеме функциите на държавен глава", добави Коваленко.

"Руският лидер не се появяваше 11 дни  след убийството на Борис Немцов (27 февруари 2015 г.). Това породи редица спекулации. Сред тях бяха: проблеми със здравето, заминаване за Швейцария, където е присъствал на раждане на свое дете от Алина Кабаева, дори и преврат и контрапреврат в Кремъл. При наличие на двойник, или двойници, той или те щяха да се появяват пред хората, да произнасят речи и т.н.", каза още журналистът.

"По време на световната пандемия от коронавирусната инфекция Путин не излизаше от резиденцията си в Ново Огарьово (край Москва). Ако той имаше дубльор/и, какво им пречеше да пътуват по градове и села в Руската федерация и да се представят за президента", добави Коваленко.

На въпрос на какво се дължат промените във външния вид на руския лидер журналистът отговори: С напредването на възрастта настъпват промени и във външния вид. Това зависи от храната, поемането на течности и от приемане на лекарства. Аз лично мисля, че Путин пие хормони.

Разкриха по какво се познават двойниците на Путин

 

Водещи новини

Още новини