Руски журналист: В скоро време Путин няма да има друг избор, освен ядреното оръжие

Wikimedia Commons
share

Известен телевизионен журналист от Русия заяви, че президентът Владимир Путин "няма да има друг избор, освен да използва ядрено оръжие срещу Украйна".

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14703

По думите на Александър Сладков Русия ще пусне атомна бомба в Украйна, "за да отвори кратер с размерите на няколко региона и по този начин да сплаши НАТО".

Лавров: Трета световна война би била ядрена и разрушителна

Сладков, военен кореспондент и изявен руски пропагандист, сподели пред своите 730 хил. последователи в социалните мрежи, че "времето на последната спирка наближава заради 40-те държави, които подкрепят Украйна срещу Русия".

Това е последната спирка: ядрените оръжия. Ако никой не ни чуе и тези 40 държави продължават да подпомагат украинските неонацисти, няма да има връщане назад, предупреди той.

НАТО не вижда риск от използване на ядрено оръжие от страна на Русия в Украйна

Кратер с размерите на няколко региона ще бъде ярък пример за това колко сериозен е призивът на Русия НАТО да се завърне към мир и хармония, сподели още Сладков.

В средата на миналия месец директорът на ЦРУ Уилям Бърнс посочи, че възможността Русия да използва ядрено оръжие в Украйна не бива да се изключва като вариант, припомня 20minutos.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14703

Водещи новини

Още новини