Путин и Берлускони са прекарали почивните си дни в Сибир

Getty Images/Guliver
share

Президентът на Русия Владимир Путин е прекарал почивните дни в компанията на бившия премиер на Италия Силвио Берлускони. Двамата са били в Сибир, съобщи говорителят на Путин Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС и Асошиейтед прес.

Берлускони е бил в Алтай на частно посещение. Песков е казал, че Путин и Берлускони са отседнали във вилата за гости на газовия гигант "Газпромнефт" в Алтай.

"Повече подробности не мога да ви дам", заяви Дмитрий Песков. Отговаряйки на въпроса за по-нататъшните планове за почивка на руския президент, Песков е казал, че не разполага с такава информация и на този етап не вижда нищо "отпускарско" в графика на 62-годишния руски държавен глава.

Президентът на Русия Путин не един път е говорил за приятелските си връзки със 78-годишния Силвио Берлускони. Дружбата между двамата не бе прекратена дори и след като италианецът напусна премиерския пост. Семейството на Путин гостува на Берлускони във вилата му на остров Сардиния. А на 10 юни тази година двамата се срещнаха в Рим, след като завърши официалното посещение на държавния глава на Русия в Италия, припомня БТА.

Водещи новини

Още новини