Дъщеря поръча убийството на баща си - гаджето й не го харесвал (видео)

share

18-годишната Галина Веремеева поръчала убийството на баща си заради гаджето си. Той й поставил ултиматум или той, или родителите й. Момичето в началото отказало да избира, но после се поддало на манипулациите на младежа.

Той успял да я уговори да наеме човек, който да свърши мръсната работа. Галина заложила няколко телефона и бижу на майка си, за да се разплати. Явно е смятала, че ако ликвидира най-близките си, ще може да си живее спокойно с любимото момче и никой не ще й пречи на личния живот.

Галина наела приятел на гаджето си, който закупил всичко необходимо. Той нападнал бащата, докато в жилището били негови приятели колеги. Мъжът е главен лекар в тубдиспансера в Омск. Галина също била там и спокойно наблюдавала какво се случва. Съседи чули странни викове от жилището на семейството и успели да подплашат нападателя. Колегите на бащата пък помогнали и му оказали първа помощ. Всичко това се случило на 27 декември.

Извършителят е задържан. Арестувана е и Галина. Родителите й са в шок от случилото се и отказват да посетят дъщеря си в полицията. Приели са спокойно арестуването й и вероятно са на път да се откажат от нея.


 

Водещи новини

Още новини