Подробности за престрелката с българи в плажния бар на Халкидики

Getty Images/Guliver
share

Състоянието на един от простреляните на плажно заведение в Халкидики българин е тежко, съобщават гръцки медии. При престрелка в Ханиоти между българи бяха ранени трима души, а петима са арестуваните - сред които е Кирил Киров, приближен на Христофорос Аманатидис - Таки.

Гръцките медии днес публикуват видео от охранителните камери на заведението. Оказа се, че и много от клиентите също са снимали инцидента. Все още се очаква официална информация от полицията по този случай. Разследването продължава.

Единият от ранените българи при конфликта в Халкидики е в тежко състояние

Първоначалната информация вчера беше, че българската мафия си разчиства сметките. Според сведения на очевидци обаче, целият скандал е тръгнал заради закъсняла поръчка.Гръцките власти все още не са открили този, който е стрелял, пише БНТ.

Не се знае също и дали другите, които са участвали в побоя над собственика на заведението, са се познавали преди това. Всичко зависи до къде ще стигне разследването и какви данни ще бъдат внесени в съда. Но това са тежи престъпления и според гръцкото законодателство за тях се предвижда затвор.

Водещи новини

Още новини