Гърци "затвориха" Ангела Меркел в Гуантанамо

share

Гръцкото сп. Crash публикува колаж на германския канцлер Ангела Меркел, предаде лента.ру.

Журналистите облякоха ръководителя на правителството на федералната република в униформа на затворник от американската база в Куба Гуантанамо, където САЩ държат терористи. Издателят на медията Георгос Трангас предлага Меркел да бъде изправена пред Международния наказателен съд в Хага и да бъде обвинена в престъпления срещу човечеството. На подсъдимата скамейка трябва да седнат и финансовият министър на Германия Волфганг Шойбле, ръководителят на Международния валутен фонд Кристин Лагард, председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу и председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой.

"Меркел и нейните приятели не вярват в ценността на човешкия живот и личното достойнство", пише Трангас. По думите му канцлерът е превърнала Гърция в концлагер, където неговите съграждани са станали новите евреи и живеят като прокажени.

Гръцките медии вече изобразяваха Меркел в най-различни образи: в нацистка униформа, като вампир, и като дресьорка с бич, караща пенсионерите от затъналата в криза държава да скачат през огнен кръг. Германските журналисти също не си оставят магарето в калта. Сп. Фокус през 201 г. публикува колаж, на който Афродита показва среден пръст. Гръцката богиня на любовта илюстрираше материала "Мошеници в евросемейството ", а в. Билд посъветва гърците да продадат Акропола, за си закърпят бюджета.

Водещи новини

Още новини