Ангела Меркел в бурен валс с Адолф Хитлер

  • 07 октомври 2011 12:51

  • 6277
  • 5
Ангела Меркел в бурен валс с Адолф Хитлер
©

Гърците сравниха позицията на Германия по отношение на закъсалата в дългова криза с политиката на нацисткия водач Адолф Хитлер, предаде Би Ти Ви.

Недоволни от позицията на Берлин граждани на южната ни съседка организираха протест пред посолството на Федералната република в Атина. Актьорите пресъздадоха сцена от Втората световна война. Войник от армията на Третия райх убива гъркиня, нейното дете и православен свещеник. "Германия превзе Гърция. Нашите бащи се бориха с германците, а сега те идват и изкупуват Гърция на унизителни цени. Няма да има приватизации, няма да продадем страната си", казва един от участниците в протеста.

Много гърци са против масовата приватизация. Това е едно от сновните искания на чуждестранните кредитори и най-вече Германия. В Атина вчера пристигна и Филип Рьослер. Германският министър на икономиката стана зрител на спектакъла, в който актьор с хартиена маска на канцлера Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се танцува валс с Адолф Хитлер.

Междувременно проблемите около спасителните заеми продължават. От Атина твърдят, че вече са се споразумели с Международния валутен фонд, но инспекторите на фонда казват, че преговорите за поредния транш още не са приключили.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6277 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.04.30 | 13:35

5
На гърците все някой трябва да им лиже задника и да им вдига гащите. Нека се оправят сами. Лъжци и мошеници.

2012.07.26 | 14:11

4
Абе, хич не са прости гърците, защото последните 30 години буквално са изцицали 350 милиарда евро от всичси страни от ЕС! Сега вече и да ги бият и да ги *бат и да ги гонят от Еврозоната - все тая, парите са изконсумирани безвъзвратно, гръчката икономика разполага с 3,14 завода и фабрики и връщането на всички дългове, барабар с лихвите се превръща в дело МНОГОВЕКОВНО! Ама все пак не е луд тоз, който изяда баницата, а тоз който му я е дал! Лошото е че по принципа на гърнето и камъка, пак България ще обере всички видове негативни парси от тази световна финансова афера!!!
Ха-ха

2012.05.30 | 23:16

3
Колажът е много сладък! Поздравления за автора! Въздействащо е, защото отговаря на характера на Меркел! Вероятно с гърците трябва да се действа по този начин. Кефя се на колажа, защото е много точен.
гого

2012.02.28 | 10:14

2
Aма вие не знаете ли - тя е дъщеря на Хитлер? не забелязвате ли и приликата с него?
гого

2011.12.05 | 18:05

1
ето четете http://www.plovdivmedia.com/8839.html

Добави коментар

Водещи новини