Шиниъд O'Конър призна за връзка с много по-възрастен от нея свещеник

Getty (архив)
share

Ирландската певица Шиниъд O'Конър призна, че е имала интимна  връзка със свещеник, с почти 30 години по-възрастен от нея, написа британският в. Индипендънт.

Музикантката от Зеления остров пред журналист от изданието разкри части от своя автобиографична книга, чието публикуване се очаква в скоро време.

В мемоарите си изпълнителката разказва, че на 18-годишна възраст е напуснала родния си град Гленагири (близо до Дъблин) и се е преместила в Лондон. "Един от първите хора, с които се запознах, бе протестантският пастор. Той тогава бе на 48 години, а аз млада и глупава. Той ме убеди да станем любовници и ми казваше, че жена му няма да разбере за нашата връзка. Това бе първата ми истинска любов", посочи още тя.

O'Конър допълни: По-късно разбрах, че бях лъгана. Чувствата ни не бяха взаимни. Чаках по цяла седмица да се видим и да си поговорим. Но този мъж само се възползваше от младото ми тяло.

По думите на певицата връзката им продължила няколко месеца. "Веднъж катастрофирах. Обадих му се да ми помогне, но той отказа с аргумента, че не е искал да ни виждат заедно. Вероятно  жена му вече е започнала да го подозира в изневяра", допълни тя.

Изпълнителката стана известна в началото на 90-те години на ХХ век с хита си Nothing Compares 2U. През 1992 г. тя скандализира католическата общност, когато на свой концерт скъса портрет на тогавашния папа Йоан Павел II. Малко по-късно изпълнителката бе ръкоположена за католически свещеник от непризната от Ватикана група.

Както вече писахме, O'Конър прие исляма през 2018 г.  

Шиниъд O'Конър прие исляма и е горда с това (видео)

Водещи новини

Още новини