Шиниъд О'Конър влезе в болница след смъртта на сина си

  • 15 януари 2022 15:40

  • 16560
  • 2
Шиниъд О'Конър влезе в болница след смъртта на сина си
© Getty Images/Guliver
Слушай новината

Певицата Шиниъд О'Конър беше приета в болница само дни след трагичната смърт на сина ѝ. 17-годишният Шейн бе намерен мъртъв след два дни издирване, а властите обявиха, че момчето само е сложило край на живота си.

След загубата на момчето изпълнителката бе изключително открита към феновете си в социалните мрежи и в четвъртък написа в туитър, че „смъртта на Шейн не е ничия вина, освен моя“, и добави, че в болница си обмисля самоубийство.

Снощи О`Конър написа: „Съжалявам. Не трябваше да казвам това. Сега съм с ченгета на път за болницата. Съжалявам, че разстроих всички. Загубена съм без детето си и мразя себе си. Болница ще помогне за известно време. Но ще отида при Шейн. Това в момента е само отлагане на неизбежното".

Шейн беше намерен мъртъв на 7 януари.

Преди дни певицата разказа пред феновете си как детето е планирало собственото си погребение месец преди да посегне на живота си.

Тя отправи нападки срещу здравните власти, и по-специално професионалистите по психично здраве, които са били ангажирани да се грижат за момчето. По-късно покрусената майка оттегли обвиненията си.

Шиниъд, която промени името си на Шухада Дейвит през 2018 г., обяви и че починалото момче ще бъде погребано на индуистка церемония, на която ще присъстват само тя и баща му Донал Луни, отбелязва БНР.

Шинейд О'Конър се оттегля от музикалната сцена

Константин Тодоров
16560 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.01.15 | 18:02

2
Тази всяка година се самоубива , най накрая да го направи и да ходи при сина си там където иска

2022.01.15 | 16:57

1
Кокаинумът на младини е тежка щета.

Добави коментар

Водещи новини