Италиански бизнесмен залага на гол протест

Интернет
share

Икономическата криза в Италия стана причина млад бизнесмен в страната да се съблече гол и да се появи в цял ръст на страниците на един от най-старите всекидневници Corriere della Sera.

Заради кризата Енрико Фраре, който има компания за зимни спортни облекла, изпитва сериозни затруднения, но въпреки това е решен да не изнесе производството в чужбина, а да инвестира в родината си.

Той обаче подчертава, че това упорство неминуемо ще му помогне да обеднее и дори да остане без дрехи на гърба си. Фраре е убеден, че подобна съдба очаква и други италиански бизнесмени.

"Всеки ден в Италия по един бизнесмен рискува да остане чисто гол", пише на голата снимка на Фраре, отпечатана на страницата на италианското издание, на която той прикрива слабините си с ръце.

Италианецът купи цяла страница във вестника, за да може на нея да бъде отпечатана голата му снимка, уточнява БТА.

Следващата седмица в Италия се готви и друг гол протест - този път срещу Силвио Берлускони. Младите украинки от "Femen", прочули се с голите си протести срещу властите в Украйна и срещу украинското домакинство на европейското първенство по футбол догодина, са решили "да изнесат" зад граница традицията на голите си протести.

Водещи новини

Още новини