Сара Нетаняху вдигна скандал и във въздуха, и в Киев

Getty (архив)
share

Як скандал е вдигнала съпругата на израелския премиер Бенямин Нетаняху – Сара Нетаняху по време на полет, написа Вести Израиля.

Жената на министър-председателя на еврейската държава се е ядосала, че капитанът на полета не я е поздравил, както трябва. Сара Нетаняху е започнала да крещи, станала от мястото си и е поискала да нахлуе в пилотската кабина. Служителите не са допуснали съпругата на премиера в Тел Авив да влезе при летците. Капитанът на полета се е извинил на Сара Нетаняху и я приветствал 45 минути след излитането.

Сара и Бенямин Нетаняху са летели за Киев. Израелският премиер е един от първите чуждестранни гости, които посетели Украйна след избирането на Володимир Зеленски за президент на източноевропейската страна. В програмата на визитата са включени подписване на документи за задълбочаване на сътрудничеството между двете държави.

Пристигането на политическото семейство също е било белязано от скандал. Бенямин Ненатяху и жена му са били посрещнати на летището от хора, облечени в народни носии, с хляб и сол. Премиерът е отчупил парче хляб, посолил го и хапнал. Той е дал комата на съпруга си, а тя го е хвърлила на земята. 

 

Водещи новини

Още новини