Сърбин изяде 200 кебапчета за един час и изпадна в кома

share

Електронната страница на сръбския "Курир" съобщи, че в град Лесковац по време откриването на прословутата "Рощилиада" Милош Райкович от село Горна Стопаня е изпаднал в безсъзнание.

Причината се оказва сключен облог с местни жители, според които Райкович не можел да изяде няколко килограма кебапчета, без да му стане нищо, пише actualno.com.

Очевидци съобщават за сръбския "Курир", че в рамките на малко повече от един час той действително изял 200 кебапчета, които "полял" обилно с 5 литра шприцер (местна напитка, в която има вино и газирана вода), но най-накрая изгубил съзнание.

Трагикомичният инцидент възникнал след като между две семейства от Горна Стопаня възникнал спор за това, дали един от мъжете може да изяде близо 5 килограма кебапчета и да изпие заедно с тях 5 литра шприцер. Даже бил сключен и бас за сумата от 100 евро. Но след като човекът изпаднал в безсъзнание и била повикана линейка, хората, които изгубили баса, решили все пак да го възнаградят и вместо 100 евро, му дали 500.

Както пише сръбския "Курир", по време на откриването на знаменития фестивал са присъствали близо 60 000 души от почти всички балкански страни.
 

Водещи новини

Още новини