Един от критичните дни, противоречив по своята природа

  • 29 юни 2024 05:59

  • 5729
  • 0
Един от критичните дни, противоречив по своята природа
© pixabay

Луната е в знак Овен до 15:01ч на 30 юни

Мнозина ще започнат да усещат прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората сега стават лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Луната в знак Овен психологически "добавя масло към огъня". Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо.  Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила. Раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават. Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови. 

Бъдете внимателни с огъня, пазете се от наранявания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите, зачестяват главоболията. Ако не е наложително, по-добре отложете отиване при стоматолог. Да не се претоварват зрението и очите. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. 

Лунен календар: 23 лунен ден от 01:16 ч на 29 юни до 01:38ч на 30 юни

Това е един от критичните лунни дни, противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на тази енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Нови дела  не започвайте, но затова пък денят е подходящ за завършване на всичко започнато. Активността трябва да засяга само външният живот, а вътрешно е по-добре да се запази спокойствие. Всеки трябва да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо много навътре. 

Денят е изпълнен както с активност, така и с агресия. Буквално от нищото изникват конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Добре е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови. 

Полезно е гладуването и процедурите по изчистване на организма или вегетарианска диета. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна, тъй като те повишават още повече агресивността. Подходящи са млечните продукти.

Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно. За предпочитане е по-малко да се общува. Подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, може да бъдете разбрани неправилно. 

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5729 0

Свързани новини

Водещи новини