На живо във Фейсбук мъж уби по брутален начин бебето си

share

Тайландец заснел на живо във Фейсбук как убива бебето си, преди да се самоубие. Това съобщава Би Би Си, позовавайки се на тайландската полиция.

21-годишният мъж удушил дъщеря си, а след това и себе си в пустинен хотел в Пукет в понеделник.

До трагедията се стигнало след спор със съпругата му. Копие от видеото все още е налично във фейсбук във вторник следобед. По-рано този месец Фейсбук обеща да преразгледа процесите си, след като видео на американец, убиващ мъж е Кливланд, остана онлайн в продължение на часове.

Роднините на тайландеца, чието име не се посочва, видели обезпокоителните кадри и съобщили на полицията. Властите обаче пристигнали твърде късно, за да спасят мъжа и дъщеря му. Кадрите показват, че мъжът е завързал възел около врата на дъщеря си преди да я пусне от покрива.

След това изтеглил тялото. Постът във Фейсбук е широко отразен от тайландските медии. Разпространил се е и в социалните медии.

Потребителите в социалните медии реагирали с гняв, докато изказвали съболезнования на семейството на момичето. Опечалените роднини на детето, сред които и майката, взели телата на детето и бащата от болницата. Засега няма коментар от Фейсбук, където представителите разглеждат в детайли случая.

 

Водещи новини

Още новини