Бивша плеймейтка за оргиите в имението на Хю Хефнър: Господата бяха над 70 години, беше панаир на виаграта

Getty Images (архив)
share

Бившата плеймейтка Джени Маккарти беше гост в токшоуто на Анди Коен, където без задръжи разкри какво се е случвало зад вратите на едно от най-еротичните имения в света – прословутото имение „Плейбой“ на покойния Хю Хефнър.

Докато американският предприемач беше жив, той не разрешаваше да се говори какво се случва в стаите на резиденцията, но след неговата смърт през 2018 г. много от бившите обитателки нарушиха обета си за мълчание и с най-пикантни подробности споделиха случки от покоите на Хефнър.

Вдовицата на Хю Хефнър, 6 години след смъртта му: Беше много, много ужасно

И Маккарти е поредната, която изглежда има какво да каже по темата.

Видях доста неща. Имаше толкова много секс с отвратителни личности. На 20 мъже се падаше по едно момиче – чувстваха се така, сякаш бяха в рая. Но това бяха господа над 70-годишна възраст... На практика най-сексапилните момичета, които някога сте виждали, правеха секс с най-грозните типажи. Беше пълен панаир на виаграта, спомня си Маккарти.

51-годишната Маккарти, която в момента се изявява като телевизионна водеща, обаче отрече твърденията на някои плеймейтки от миналото, че били дрогирани и принуждавани насила да правят секс.

„Никога не съм била свидетелка на подобни неща“, категорична бе бившата съпруга на Джим Кери.

Водещи новини

Още новини