Трилър в Измир: Баща разстреля 3 от 4-те си деца, не успя да се самоубие

pixabay
share

Трагедия в егейският град Измир в Западна Турция. Баща уби три от четирите си деца и рани едно, преди да се опита да посегне на живота си.

Весим Ш., 45-годишен жител на квартал Борнова, застреля четирите си деца с пистолет. След това направил опит за самоубийство със същото оръжие.

Спешна помощ е изпратена на място след сигнал за инцидента.

Парамедиците потвърдиха, че Дейлин (2), Джемре (4), и Нира (14), са починали на място. Раненото дете Хира Нур (11), заедно с бащата, са транспортирани в болницата с линейка с риск за живота.

Извършителят на тройното убийство в босненско училище е опериран, няма конкретни прогнози за състоянието му

След разследване от страна на прокурора телата са изведени от мястото на трагедията от местни жители и транспортирани на около 1,5 километра до погребално превозно средство, което след това ги откара до Института по съдебна медицина в Измир, за да се спазят процедурите, съобщава Марица.

Стана ясно, че Весим Ш. работел в строителството и бил в процес на развод със съпругата си.

Мустафа Карадаш, роднина на Весим Ш., заяви пред Анадолската Агенция (AA), че е отишъл в района след новината за убийствата. Той отбеляза, че съпругата на Весим Ш. е подала молба за развод и описа съпруга като човек с психологически проблеми, но не и като човек, който би убил децата си.

Карадаш изрази дълбока тъга, заявявайки: „Той беше баща, който наистина се грижеше за децата си. Заведохме раненото дете в болницата. Съкрушен съм; думите не могат да изразят как се чувствам.“

Водещи новини

Още новини