Анджелина Джоли наела убиец, за да планира собствената ѝ смърт

Getty Images, архив
share

Анджелина Джоли се е възползвала от услугите на наемен убиец, за да планира собствената ѝ смърт.

До шокиращото решение актрисата стигнала докато се борела с натрапващи мисли за самоубийство.

49-годишната актриса разкри за първи път през 2001 г., че е говорила с убиец по време на "доста мрачен" период от живота си. Тогава тя била само на 22 години. "Това ще прозвучи като лудост, но имаше момент в живота ми, когато щях да наема някой да ме убие", разказва Джоли.

Тогава тя обясни, че стигнала до идеята, тъй като смятала, че подобна смърт би била по-лесна за приемане от нейните близки, пише dir.bg. 

В интервю за The Face от 2003 г., тя разказав как е успяла да намери наемник, който да я убие: "Не е толкова трудно в Ню Йорк. Колкото и безумно да звучи, мисля, че много хора обмислят самоубийство, когато са млади. Бях наясно, че толкова много хора около мен, като майка ми, биха се почувствали така сякаш не дават достатъчно или не правят достатъчно, ако бях посегнала на живота си. Ако някой друг беше отнел живота ми - като например при "грабеж" - тогава това щеше да е убийство и никой нямаше да почувства, че ме е разочаровал."

Тежка катастрофа: Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит е в болница

Убиецът, с когото Анджелина се срещнала, обаче, имал изненадващ отговор: "Той беше достатъчно свестен човек и ме помоли да обмисля решението си и да му се обадя отново след два месеца. Нещо се промени в живота ми и реших, че ще го продължа."

Водещи новини

Още новини