Анджелина Джоли влиза в ролята на Мария Калас

  • 03 октомври 2023 07:03

  • 1804
  • 2
Анджелина Джоли влиза в ролята на Мария Калас
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Снимките на нов филм с работно заглавие „Мария“ ще започнат този месец в Унгария. Според Budapest Reporter снимките на филма ще започнат в Будапеща през октомври и ще приключат през декември.

Филмът разказва за последните дни на великата певица и Будапеща ще замества Париж, където Мария Калас умира през 1977 г.

Във филма ще участват Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския в ролята на Мария Калас и турският актьор Халук Билгинер в ролята на Аристотел Онасис.

Пабло Ларейн ще режисира филма по сценарий на Стивън Найт. Това ще отбележи последния филм на режисьора от неговата трилогия, в която първите две части бяха „Джаки“ и „Спенсър“.

Анджелина Джоли пи кафе с популярен актьор в центъра на Лондон

„Мария“ се продуцира от Хуан де Диос Лараин от Fablua Pictures, Лоренцо Миели от The Apartment Pictures и Йонас Дорнбах от Komlizen Film, пише 24 часа.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1804 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.03 | 10:59

2
Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------>> min.lc/medbg
Sasho Vitanov - 17.05.1976 - Перник

2023.10.03 | 07:28

1
НОВИНИ БГ , ЧЕ ЕВАЛА ВИ ПРАВИМ ПОКЛОН.

Добави коментар

Водещи новини