Порноактрисата Диана Габровска: След като го работя това нещо, значи се вадят пари

Фейсбук
share

"След като го работя това нещо, значи се вадят пари", това каза българската порноактриса Диана Габровска, цитирира от Айнюз.

"Всеки сам избира за себе си какво да работи и дали е доволен от това, което изкарва. Аз съм доволна от заплащането", добави тя.

"Постоянно ми пишат и мъже, и жени, че искат да се занимават с порно. Но не смятам, че повечето са го осмислили достатъчно сериозно. Повечето са млади и смятам, че са спонтанни желания. А мъжете искат да снимат с мен, защото съм им някакъв фетиш", сподели тя.

"На мен работата ми е да съм порноактриса. Отивам в продуцентска компания, сключваме договор, снимаме с актьори, които преди това съм видяла, всички минаваме през задължителни здравни тестове и няма неяснота какво ще се случва. Докато при момичетата, които работят като проститутки, там нямаш право на избор", добави актрисата от филмите за възрастни.

"Обаждат ти се и ти казват къде да си. Не знаеш какво те очаква, колко хора ще са и т.н. Да не говорим пък от здравословна гледна точка, което е изключително важно за мен. Отиваш там и си безгласна буква по отношение на това, което ще се случва с теб. Никой не знае какво ще трябва да правиш, за да си получиш парите. Докато аз отивам и ми е ясно каква ще е сцената, с кой актьор ще играя, абсолютно професионално", обясни Габровска.

"Размерът има значение": Диана Габровска търси нови порноактьори

Водещи новини

Още новини