Playboy избра пет красавици във финалния кастинг за Playmate 2014 (галерия)

Playboy
share

Списание PLAYBOY официално завърши селекцията за конкурса Playmate of the Year!

Финалният кастинг на Мъжката библия бе ознаменуван с парти в хитовия столичен :PM CLUB, където представителното жури в състав Христо Запрянов, Славена Вътова, Калин Сърменов, Биляна Евгениева и Ивайло Станев имаше сладката, но нелека задача да отсее последните участнички в най-авторитетния конкурс за сексапил у нас.

Въпреки първоначално обявената цел за избиране на четири момичета, комисията поднесе приятна изненада на претендентките и посочи пет красавици, които ще се присъединят към другите финалистки. Виктория Ананиева от София спечели одобрението на ценителите с прекрасна визия и непринудено държание; Ралица Петрова, запомняща се корица на PLAYBOY от близкото минало, също премина пресявките, а освен тях път към финалния конкурс намериха огнената Веселина Илчева от Ловеч, младата майка Елица Илиева, както и Мартина Димитрова, впечатлила аудиторията с ... флейтистките си умения.

Всички момичета получиха подаръци от генералния спонсор на Playmate of the Year – Refan – а отпадналите от състезанието получиха и уверението, че ще имат възможност да блеснат на страниците на легендарното издание.

Претендентки за короната на Елена Кучкова ще бъдат разкрити в януарския брой на най-голямото мъжко списание (на пазара – в средата на декември). В продължение на повече от месец читателите ще могат да гласуват за своята фаворитка и PLAYBOY ще награди новата звезда на България на грандиозния финал на 27 януари 2015-а, който ще се състои в :PM CLUB.

Водещи новини

Още новини