Певицата Нели в Плейбой

  • 02 юли 2014 13:46

  • 22513
  • 4
Певицата Нели в Плейбой
©

Лятото май най-накрая дойде, но можеш да очакваш от PLAYBOY да те разхлади – дори напротив – ще направим жегата още по-гореща. С певицата Нели Георгиева, с артистичното име Нелс (Nells) – изключителен екземпляр съчетал в себе си ум, красота и глас. Завършва Vocal Performance в London Music School и изцяло се посвещава на това, което обича, а именно музиката. Обича да чете, да търка пясъка в родния Несебър и да прави секс по всяко време! И гледа футбол, и има прогноза за световен шампион! Кажи честно!

Мондиала продължава да е фокусирал вниманието на света и ние не правим изключение. Ще разширим познанията ти в тази област с двама бразилци.

Едният е Роналдо, който говори откровено за Златните топки, треньорството, жените и травестите! И разбира се – за Мондиала.

Другият е Неймариня, известна и като Патрисия Жордане - момичето, което подлуди Неймар, показва това, на което досега се е наслаждавал само той.

А в още една впечатляваща сесия ще видиш всичко, което е Плеймейт през годините – ум, красота, секс, стил. Кенеди Съмърс е плеймейт на 60-ата годишнина на PLAYBOY.

За финал – как да тунинговаш личното си пространство наесен. Съветите на три от най-известните архитектурни компании.

Новият PLAYBOY е на пазара в сряда, 2 юли

Последвайте канала на

Novini.bg
22513 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.07.18 | 01:55

4
Това е НИЩО и бледнее пред факта , че гербаджийският уродлив водач Борисов , който уби подлагайки на геноцид майка ми , баша ми , хиляди българи и освен параноик е мутроидиот , тиква , к,урва, лъжец, крадец, сикаджия , бандит, простак , тюфлек , фалшификатор , мързеливец , глупак , тъпанар ,чалгаджия и ПОЗОР за България ! Айде при Мишо Бирата !САМО ВОЛЕН ! АТАКААА !
гри

2014.07.18 | 01:55

3
Велко Великов точно това са червените тролове

2014.07.18 | 01:55

2
Бойко е виновен.

2014.07.17 | 21:42

1
Да , ама този бунак РАПОНА трябва да го набият на кол , след това да го обесят и цяла зима да го кълват гаргите ! БАНДИТ Е !

Добави коментар

Водещи новини