Проститутките пуснаха коледни промоции

share

"Плащаш един - чукаш два...С подобни рекламни съобщения родни компаньонки промотират сексуслугите си в нета. Из родните сайтове за интимни срещи изобилства от подобни оферти, пише "Телеграф". Родните жрици стават все по-активни в нета, като непрекъснато качват предложения за промоции с цел привличане на повече клиенти.

На един от сайтовете за безплатни обяви например се вижда платен секс за час - 70 лв. В момента обаче момичетата от обявите могат да се поръчат за два часа, като цената е същата като за един. В друго рекламно съобщение млада българка на на 20 години пък предлага анален секс на намаление, като топофертата, както е обявена тя, е за 70 лв. за час. За цяла нощ пък промоциите варират от 250 лева до 350 лева.

В момента най-ниската цена за платен секс от нета е от 50 до 60 лева, като това са тарифите основно в големите градове и в столицата. В по-малките населени места промоциите слизат надолу. Едни от най-тънките предложения за платен секс са възрастни куртизанки на около 40-50 години. Те рекламират себе си като отлични професионалистки, които могат да доставят удоволствие на всеки мъж без значение от възрастта на цена от 20 до 30 лева за час.

Водещи новини

Още новини