Златка припадна в къщата на "ВИП Брадър"

share

Вчера около 16 чеса плеймейтката е загубила съзнание във ВИП къщата. Припадъкът й в резултат на нервна криза.

"Това го отдавам на факта, че съжителствам с Благой Иванов - Багата. Самата аз исках да прекъсна мисията, в която трябваше да се грижа за него, вярно е, че и аз поисках да я удължа, но после осъзнах, че сме само приятели. Много силно ми въздейства емоционално", сподели още Златка Димитрова.

Инцидента бургазлийката си спомня смътно. "Сякаш съм в просъница", коментира тя припадъка си. Злати успокои зрителите, че изследванията и са перфектни.

Тя определя Благой като любовта на живота си поне за сега. На Черната Златка и стана лошо на връх рождения ден на самбиста.

 

Димитрова обаче не пропусна да се изцепи с лошите си познания за пореден път в къщата на известните. По време на състезанието, в което бе капитан на Червения отбор, обясни Вежди Рашидов с думите: "премиер на културата". Нейните съквартиранти не се поколебаха за миг и го познаха. С други видни личности обаче Злати се затрудни много и в крайна сметка е първият номиниран за изгонване от къщата през тази седмица. Капитанът на другия отбор пък бе Никол Станкулова, която безапелационна спечели състезанието.

Водещи новини

Още новини