Светлана и Християн Гущерови: Щастливо семейство сме и ни завидяха

БТВ, Фейсбук
share

"Ние сме голямо щастливо семейство. Добри хора сме, истински, радваме се на децата си, но някои хора около нас ни завидяха. Това коментираха за връзката си Светлана и Християн Гущерови в предаването "Животът по действителен случай" по БТВ.

От малка исках 4 деца - две момичета и две момчета. Мечтата ми се сбъдна и съм много щастлива, признава моделката пред Алекс Сърчаджиева. Въпреки това се чувства гузна и виновна, че не може да им обърне достатъчно внимание на всичките. Зарича се, че не иска повече отрочета.

За поста за раздялата им с Християн в социалните мрежи Светлана казва, че е импулсивна, избухлива и прави необмислени неща. "Имахме леко неразбирателство, знаех, че така ще го ядосам", издава блондинката. После успява да му се извини и той й прощава. Когато не е имала деца, плеймейтката не е обръщала внимание на писанията за семейството й, но сега вече я наранява да споменават близките й.

Християн Гущеров проговаря за баща си Добромир. "Много принципен, умен, интелигентен и образован. По природа е веселяк, обича живота. Бяхме изключително близки, приятели. На ден се чувахме по 20 пъти. Той те кара да се учиш от грешките си. С него не съм се виждал от около 5 години", разкрива бизнесменът.

Той не смята, че бракът със Светлана ги е отдалечил с татко му - напротив, смята, че двамата много добре са се разбирали.

"Имам много грешки към него - лични неща. Има неправилни мои действия за определени неща. Като по-малък е логично вината да е моя. Няма перфектни хора, и той има някакви грешки", откровеничи Гущеров младши.

По думите му грешките, които е допуснал, не са фундаментални.

"Надявам се, че ще има стопляне на отношенията ни. От цялото това нещо не виждам кой може да спечели. Когато отношенията са такива - не виждам нищо хубаво в това", коментира бизнесменът. Категоричен е, че не търси пари от баща си.

 

Водещи новини

Още новини