Втори живот: Жената на Калки едва оживява в Рим, синът им щял да се удави, Коцето оцелява в морска буря

Bulfoto
share

„Живея втори живот.“ Това каза за „България Днес“ певицата и пианистка Мартина Табакова, съпруга на Костадин Георгиев - Коцето Калки. „Вселената се оказа благосклонна към мен“, допълни половинката на поп звездата.

Тежкото здравословно премеждие настигнало изневиделица младата жена в Рим. „Имах концерт на едно емблематично за римляните място - театър „Сан Марчело". И малко след концерта се наложи по спешност да бъда приета в болница. Ситуацията беше животозастрашаваща“, разказа Табакова.

„Но намесата на римските лекари се оказа жизнено важна, за да продължа да съществувам“, добави тя.

Дуетната партньорка на изпълнителя на „Векът на любовта“ довери още, че не става въпрос за внезапно обострил се здравословен проблем. „Всъщност се оказа, че това е извънматочна бременност. Доста сериозна животозастрашаваща ситуация. Така се случи, че бях изгубила повече от една трета от кръвта си в коремната кухина. И наистина положението беше много критично.

Не се знаеше изходът от него. Но има случаи в живота, при които не знаеш как ще се развият нещата“, обобщава Мартина, която благодари на небето и италианските лекари, че са я изтръгнали от ноктите на смъртта.

За щастие половинката на певеца днес се радва на отлично здраве и н се е сблъсквала с второ подобно изпитание. Това обаче не може да се каже за популярния н съпруг. Мартина го определя като „авантюрист, но много от музикантите са такива“, и споделя, че той й е разказвал за своите премеждия в Изтока и докато упражнява любимите си екстремни спортове.

Коцето Калки взриви публика и жури в „Капките“

Калки се разминава на косъм с ужасяващ инцидент по време на морска буря край Черноморец, „Вълните и вятърът бяха толкова огромни, че буквално попаднах в адски водовъртеж. Не знаех къде се намирам, когато се прибирах към брега. В един момент видях мачтата, която се насочи към корема ми. Щеше да ме прониже, ако не бях успял с последни усилил да я хвана. Сякаш Божи проблясък ме спаси в  онзи миг“, кръсти се и досега фронтменът на „Медукус“.

Пак на морето без малко е щял да се удави и Теодор, синът на Коцето Калки, когато е бил само тригодишно дете. Хванал се за сърфа на баща си и отплавал навътре. В един момент вятърът така извърта платното на мачтата, че те падат върху Теди и го потапят  във водата.

„Теди успя да изплува сам, въпреки че аз се бях гмурнал от другата страна да го спасявам“, не може да забрави страшната случка Коцето.

Водещи новини

Още новини