Християн Гущеров откраднал тениска на баща си за черна магия

Фейсбук
share

Oтчаяният от безпаричие Християн Гущеров се е включил в пъклените планове на жена си Светлана, която иска да умори с черна магия свекъра си Добромир. Кльощавата бивша еротична моделка се нуждаела от дреха на бившия червен депутат, за когото прави заклинанията, но нямала. Многодетната майка помолила Хриси да открадне дреха от баща си. Той хич не се двоумил и веднага се заел със задачата да присвои вещ на татко си.

Фалиралият бивш баровец успял да задигне една тениска на Добромир Гущеров, която дал на жена си, за да използва при черната магия. „И двамата са полудели от безпаричие. Чудят се какво да направят, че да имат пари. Карат се ежедневно, защото Светлана иска да се къпе в лукс и хилядарки“, издават близки до семейството.

Добромир Гущеров не се смилил дори над внучетата си, които няма къде да живеят, а обикалят квартири из София. Бившата „Мис Плеймейт” неслучайно роди цели 4 деца и жертва тялото си, като причината е само една – да има много наследници, които да получат по парче от богатството на дядо си. Уви, Гущеров-старши не е толкова наивен и не мислел да оставя и лев на децата, които никога не е виждал и не приема за родни внучета. Бившият червен депутат бил съгласен да подаде ръка на сина си, но при условие, че се разведе със Светлана и незабавно постъпи в клиника за алкохолна и хазартна зависимост, пише Хотарена.

Татко Гущер смятал, че именно Светлана е подтикнала единственото му отроче към пороците, защото преди нея обичал да си пийва, но не бил зависим от алкохола и комара. Пред приятели Добромир Гущеров обвинявал Светлана за проваления живот на Християн. Той не пестял критиките си към блондинката.

Гущерова разкри къде влиза, за да храни мъжа си

„Синовете на мои приятели си взеха естествени, красиви жени, умни, помагат им в бизнеса и удвоиха богатството им, а моят си хвана една никаквица, спала с целия национален отбор на България, заедно с куп други богаташи, която само харчи и иска пари, дори образование няма. Срам за фамилията Гущерови!“ – ядосвал се Добромир, който гледа доведената си дъщеря и внучка като свои. Богаташът не може да се нахвали от Мартина – дъщерята на втората му жена Диана Гущерова, която се радва на цялата му любов, внимание и финанси.

Водещи новини

Още новини