Жената на Тото от "Скандау" го изложи в ефир

Youtube
share

Йонислав Венциславов Йотов, по-известен с артистичния си псевдоним Тото, от "СкандаУ" се сблъска с неприятна изненада в студиото на "Преди обед".

"При мен винаги така става - една врата се отваря и никой не влиза", изповяда се с тъга той. Причина за минорното му настроение се оказа жена му, която закъсня за влизането си в предаването и се появи, уж като изненада, отбелязва HotNews.bg.

Танцьорката Кристин трябвало да седне до него на диванчето и да отговаря на въпроси на стендъп комичката Оля Малинова. "И изненадата ли си отказа?", попита Тото, след като остана само в компанията на Малинова.

Тото се разрева на концерт на "Скандау": Знаехме, че няма да дойдат хора

За радост на музиканта и на водещите, разбира се, съпругата на Тото все пак се появи с около 10 минути закъснение. Тя бе въведена от водещия Петър Дочев, който замаза положението, като обясни, че той е виновен за закъснението на дамата, тъй като се бил захласнал по нея.

По време на интервюто Тото призна, че е преживял сериозен психически срив след предаването си с Тити Папазов, по време на което баскетболният ас си призна, че е постригал гаджето си нула номер.

"Финансовата щета не е страшна, това са пари, изкарват се", каза рапърът.

„Свободата на словото днес се е превърнала в агресия“, казва той и допълва, че това е начинът, по който хората изразяват своите мисли и чувства. Според него светът и социалните мрежи често ни карат да живеем в депресия.

Водещи новини

Още новини