Тото се завърна след скандалния подкаст с Тити Папазов

  • 16 ноември 2023 22:05

  • 1986
  • 3
Тото се завърна след скандалния подкаст с Тити Папазов
© Youtube
Слушай новината Слушай новината

Певецът Йонислав Йотов, известен с псевдонима Тото, се завърна в ютуб след скандала с Тити Папазов през лятото, който предизвика огромно обществено недоволство срещу двамата, но най-вече срещу певеца и подкаста му "При Тото". 

Преди няколко дни се появи нов епизод, а в канала му в ютуб са възстановени всички стари, освен този с Тити Папазов, който предизвика гнева на обществото тогава. Тото обаче е изключил опцията за коментиране на всичките си видеоклипове. 

В дните, в които страната беше пламнала от протести в защита на 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе жестоко малтретирана от 26-годишен мъж, в социалните мрежи се разпространи клип от предаването на Тото с гост Тити Папазов. 

Припомняме, че 26-годишният Георги Георгиев бе нарязал с макетно ножче и остригал косата на Дебора. Докато обществото се възмущаваше на зверската постъпка, на клипа се въртеше как Тити Папазов разказва пред Тото как самият той остригал приятелката си навремето. 

Подкастът всъщност е публикуван месеци преди случката с Дебора, но доби популярност по-късно предвид контекста и предизвика гнева на стотици в социалните мрежи. 

Тити разказва, че като бил млад, бил във връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов искал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се "борила неистово за косата си", успял "само" да направи дупки.

В коментар пред "24 часа" Папазов заяви, че не може да се прави паралел между него и "онзи изверг" (б.р. - Георги Георгиев, който наряза Дебора). Той отрече и че момичето е било на 16 години. По негови думи тя била пълнолетна по онова време. 

Гневът на хората обаче вече се беше стоварил върху Тото и мнозина заявиха, че повече няма да го следват в социалните мрежи, да гледат предаването му и да слушат музиката на изпълнителя. Съпругата на Йонислав Кристин заяви, че нападките съсипват живота на мъжа й. 

След скандала Тото скри съдържанието от канала си в ютуб, където бяха всичките му подкасти. Той поднесе извинения и заяви, че е отвратен от случилото се с Дебора. 

Топ световна компания изрита Тото след скандала с Тити Папазов

"Не подкрепям такива действия, няма как да ги подкрепя, напротив, даже ги осъждам. Осъждам ги много по-тежко, отколкото съдебната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа относно темата за подкаста с Тити Папазов, е, че ситуацията там е нелепа, изцяло наравно с тази, която се е случила. Не по-малко съм афектиран от същата ситуация. От ситуацията с Тити. Че той е наранил това момиче. За мен той го е наранил. Смятам, че такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете в моя канал са скрити от мен. Прецених, че щом обществото и мен включително ни е страх, че някой би решил, че това действие на Тити може да послужи като зелена светлина или като нещо за одобрение, реших че трябва да го премахна", каза тогава той. 

Въпреки извиненията на Тото и обясненията на Тити хората не смекчиха бурните си реакции. Каналът на Тото месеци наред беше празен, а нови епизоди на известния му подкаст нямаше. Преди три дни обаче се появи първото му видео там - близо 4 месеца след скандала.

Скандалният епизод с Тити Папазов липсва, но изглежда изпълнителят ще продължи да кани нови гости за разговори.  

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1986 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.16 | 23:47

3
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

2023.11.16 | 22:21

2
Дрисльо .
И тъпата му съпруга

2023.11.16 | 22:19

1
Кой се интересува от този фалирал и оплешивяващ селяндур

Добави коментар

Водещи новини