Алис Кампело: Гледайте си лятото и ме оставете на мира, не съм изневерявала на Мората

Instagram
share

По всичко изглежда, че неочакваната раздяла между италианския модел Алис Кампело и футболистът на Милан Алваро Мората продължава да вълнува таблоидите на Ботуша.

Кампело използва профила си в Инстаграм, за да обори една от най-тиражираните информации в родината си, а именно, че до раздялата ѝ с испанския футболист се стигнало след изневяра от нейна страна с мотоциклетиста от MotoGP Андреа Яноне, който пък отскоро е сгоден с популярна певица. Първи този слух разпространи италианският журналист Фабрицио Корона, който допусна, че евентуална причина за раздялата им станала изневярата на Кампело с Яноне.

Никога не съм го виждала в живота си, написа в Инстаграм Кампело, с което категорично отхвърли да е имала каквато и да е афера с мотоциклетиста.

Тя подчерта, че, също като Мората, винаги му е била верна във времето, през което са били заедно.

Ламин Ямал заряза приятелката си, след като я видя как се забавлява в скута на друг

„Той отлично знае, че никога не съм му предавала доверието, както и аз знам, че той не е предал моето“, заяви още Кампело.

Накрая в публикацията си тя казва, че това е последният път, в който дава разяснение за личния си живот и в бъдеще ще се въздържа да прави повече коментари по темата.

Има толкова прекрасни неща, които да вършите лятото, вместо да се занимавате с причините, довели до раздялата на двама души, които въобще не познавате! Айде стига, написа още Кампело.

Водещи новини

Още новини