Съпругата на футболист, обвинен в изнасилване: Не знам какво ще правя

  • 23 март 2023 16:51

  • 6626
  • 0
Съпругата на футболист, обвинен в изнасилване: Не знам какво ще правя
© Getty Images (архив)

Хиба Абук продължава да се въздържа от директен коментар относно обвиненията на 23-годишно момиче, според което съпругът ѝ – футболистът на ПСЖ Ашраф Хакими, я изнасилил в дома си в Париж.

Испанката от тунизийски произход даде първото си интервю след завръщането си от почивка в Саудитска Арабия. Преди няколко дни тя се прибра в Европа, но не в Париж, където живеят с Хакими, а в Мадрид, където все още разполага с лично жилище.

Парижани са някак сиви... каквото е и времето там. Липсва ми Мадрид и обмислям скоро да се прибера, каза в интервю за "InStyle" Абук.

Френският футболист Бенжамен Менди беше оправдан по обвиненията в изнасилване

Относно секс скандала със съпруга си и как вижда бъдещето, тя призна, че все още не знае.

Не съм го мислила, предпочитам да си живея живота. Ако живеем със страх от бъдещето, кога ще се наслаждаваме на настоящето? Аз винаги живея за днес, а какво ще стане утре – нямам представа. Харесва ми да живея тук и сега, обясни философски тя.

След този случай Абук изтри от профила си в Инстаграм снимките, на които е заедно с Хакими, което според мнозина е сигурен знак, че между двамата всичко ще приключи с развод.

По отношение на самото дело, адвокатът на Хакими заяви, че клиентът му е "спокоен", тъй като въпросното момиче, което твърди, че е била изнасилена от него, "не казва истината".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_)

Последвайте канала на

Novini.bg
6626 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини