Сензация: Легендарният вокалист на „Рейнбоу“ Джо Лин Търнър се мести в България

gettyimages
share

Легендарният вокалист на „Рейнбоу“ Джо Лин Търнър се превърна в най-големия фен на БГ доматите.

Звездата сподели снимка в Instagram на чиния с три големи парчета розов домат.

На нея той буквално позира със зеленчуците и приканва феновете си от цял свят, който не е пробвал, задължително да го направи.

„Българските домати са като стекове, не е просто домат. Изкуство е! Изживяване е! Адски е добър! Трябва да се опита!“, реди под кадъра легендарният рокаджия. Ден преди това той сподели друга снимка, на която възхвалява родната скара.

Звездата посетил ресторант в морската ни столица и останал очарован от скарата там.

Признава, че най- любими са му ребърца в барбекю сос с печени картофки и, разбира се, чаша бира в ръка.

„Най-добрата кухня” се чува да казва в края на видеото и дори, повдигайки чашата, се чува на развален български да казва “Наздраве”. 

Не е странно, че Джо Лин Търнър поназнайва някоя друга дума на езика ни. През годината той определено прекара доста време у нас и неведнъж е оставал очарован от природата, хората, а най-вече от храната, пише Телеграф.

Кен Хенсли и Джо Лин Търнър ще пеят в Тутракан

В средата на лятото той участва на Варна рок фест и оттогава е в морската ни столица. Преди дни си пусна снимка от плажа, а под нея написа “Обичам те, България”.

Споделя клюката - той и половинката му дори търсят да купят имот по родното Черноморие, тъй като прекарват голяма част от времето си у нас. Очевидно и този път ще поостане, тъй като на 14 септември му предстои нов концерт, този път във Враца , когато се открива традиционният есенен панаир. 

Водещи новини

Още новини