"Недовършена работа": Ким Кардашиян възобновява романса си с младото гадже?

Getty Images, архив
share

Експерт предупреди Ким Кардашиян, че за нея не би било добре да подновява връзката си с Пийт Дейвидсън, каквито слухове се носят напоследък.

Твърди се, че 43-годишната телевизионна риалити звезда и 30-годишният комик и актьор "обмислят" да възобновят романса си, защото имат "недовършена работа", две години след като двамата се разделиха през август 2022 г.

Източник сподели пред Star Magazine: "Ким е убедена, че този път нещата ще бъдат различни. Тя жадува за повече вълнуващи моменти в живота си и винаги е отговаряла на съобщенията на Пит." Източникът добавя, че милиардерката искала този път да "запази нещата поверителни", ако отново започне връзка с бившата звезда на SNL.

"Това е толкова унизително": Кание Уест пое пълен контрол върху живота на жена си Бианка

Ким започна да се среща с Пийт през ноември 2021 г., само месец след като го срещна на снимачната площадка на Saturday Night Live, когато направи своя дебют в комеди шоуто. По време на връзката им той си направи четири татуировки, посветени на Ким, които по-късно премахна. Двойката посети заедно Met Gala през 2022 г., но, говорейки пред The ​​Mirror US, експертът по връзките Луела Алдерсън настоя, че тяхното предполагаемо събиране може да не е най-добрата идея.

Бесни постове на Кание Уест срещу новия приятел на Ким Кардашиян

Тя споделя, че решението дали да се запали отново стар пламък, или не зависи от индивидуалните обстоятелства, добавяйки, че е важно да се обмисли дали и двете страни са "узрели" във времето, в което са разделени. "В случая с Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън изглежда малко вероятно те да са се променили значително от първоначалната им връзка. Въпреки че е възможно приятелството, което имаха, да липсва на Ким, важно е да се обмисли защо изобщо са се разделили и дали тези проблеми са напълно разрешени. Това също така повдига въпроси относно мотивацията зад желанието да се съберем - истинска любов ли е или просто желание за някой млад и забавен?", споделя тя.

За енти път: Меган Фокс отмени годежа си с MGK

Предполагаемата идея за възобновяване идва само месеци след като се разбра, че връзката на Ким с Одел Бекъм-младши е приключила през март - година след като двамата бяха романтично свързани.

Водещи новини

Още новини