Дара на косъм от смъртта в Италия

инстаграм
share

Певицата Дара преживя инфарктна ситуация по време на почивката си в Сицилия, където е любимо нейно местенце за романтика и релакс. 

Чаровната варненка бе на косъм от смъртта, след като й се наложи да преживее истинско природно бедствие. Със сигурност това е един от най-големите страхове на всички туристи, които се осмеляват да стъпят на това райско кътче. 

Докато изпълнителката е там, взе, че изригна вулканът Етна.

Дара много обича да ходи в Италия и конкретно в Сицилия, където е за втори път. „Винаги е добра идея да се отиде до Италия“, категорична е звездата. Певицата не споделя как се справя с аварийната ситуация и решава да покаже, че всичко е наред. Феновете обаче са притеснени.    

Дара изхарчи в Сицилия 40 бона от „Денсинг старс”

В събота през нощта вулканът започна да изхвърля потоци от гореща лава и покри небето с черен дим и пепел. Вулканичната активност се засили тази седмица, след четиригодишен период на затишие. Учените смятат, че 3330-метровият вулкан Етна, най-високият активен в Европа, има най-дългата документирана история на изригвания сред всички вулкани. Първите данни за неговата активност са от 425 г. пр.н.е.

Водещи новини

Още новини