Дара изхарчи в Сицилия 40 бона от „Денсинг старс”

  • 03 юни 2024 09:40

  • 3821
  • 4
Дара изхарчи в Сицилия 40 бона от „Денсинг старс”
© Фейсбук

Три седмици след финала на „Денсинг старс” феновете на формата все още се карат заради финалните резултати, а д-р Неделя Щонова се чуди как да се оправдава, че е победила със зрителските гласове вместо конкурентката си Дара. В същото време на самата Дара май въобще не й пука за приключилото танцово състезание, нито за финалните резултати. Тя се отдаде на любов с бъдещия си съпруг Ервин и похарчи в Сицилия голяма част от хонорара си от шоуто.

Парите, които звездите от „Денсинг старс” са взели за участието си, са абсолютна тайна, но в Би Ти Ви се шушука, че любимката на фен групите в социалните мрежи – Дара, е била сред най-добре платените във формата. Не без участието на своята продуцентка Саня Армутлиева певицата успяла да се договори за 2500 лева хонорар за всеки епизод, в който участва. Към общата сума е било включено и времето за подготовка преди старта на формата, което по информация на „Уикенд” е било повече от месец. Понеже Дара остана до самия финал, тя е взела над 40 хиляди лева.

„Това е много по-добра награда от купата на победителите”, смеят се служители в Би Ти Ви, като гледат как се вълнуват от темата хората в социалните мрежи. Това всъщност е бил най-добрият хонорар в предаването. Неделя Щонова и Натали Трифонова, които също останаха в шоуто до финала, се водели служителки на телевизията, затова участието им във формата е било с много по-скромно финансово покритие. Четвъртата на финала Ивет Горанова била влязла в шоуто повече заради спорта и не преговаряла за кой знае какво заплащане. Затова пък Дара си държала на цената и сега щастливо си харчи парите, спечелени с танци.

Певицата отлетя за Сицилия веднага след като приключи „Денсинг старс”. Ваканцията й най-вероятно е била планирана още по време на шоуто, от което става ясно, че Дара е била сигурна, че ще остане в него до финала. Това не е изненадващо, като се има предвид, че от самото начало изпълнителката беше най-силно аплодирана и от журито, и от зрителите, които споделят мнения в социалните мрежи. До момента е истинска загадка, че на финала тя остана втора, а не беше първа. Явно феновете на д-р Щонова и партньора й Наско Месечков са били по-активни в пускането на есемеси. Но за Дара това едва ли има кой знае какво значение, защото тя ще осребри достойно своя танцов талант, който показа по Би Ти Ви.

След голямата победа в "Денсинг старс" Щонова призна: Цяла нощ не съм спала, за да чета коментарите!

Още от сега певицата започва да продава билети за грандиозно шоу, което подготвя чак за дните между Коледа и Нова година. Там, освен песни, тя щяла да представя и много танци и сложни хореографии заедно с партньора си от предаването Джими, с когото и без това открай време ходи по участия и снима клипове. Освен това, както „Уикенд” вече писа, се очаква да й подновят договора за „Гласът на България” наесен, а я чакат и оферти за реклами с големи фирми. Така че „Денсинг старс” може и да не й донесе победа и купа, но й донесе пари.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3821 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
????

2024.06.03 | 10:46

1
А,ЦЪРВУЛА Стоичков,КОЛКО от "кауфланд"?!

2024.06.03 | 12:52

4
Новият мениджър на Кауфланд, е по-зле от старият.

2024.06.03 | 12:50

3
Много отвратителна

2024.06.03 | 11:17

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини