Изплува шокираща тайна за Виктор Калев - ето защо никога не сме го виждали с жена

Булфото
share

На бял свят излезе едно любопитно емоционално страдание на обичан български актьор. Всички винаги са се чудили защо актьорът Виктор Калев няма жена, нито деца.

Той е безспорно шеметно талантлив, чаровен и харизматичен, но никога до момента не е показвал своя приятелка. Това дори провокира злите езици навремето да започнат да шушукат, че харесва мъже, а не жени.

Напротив – Калев не само си пада по жени, но е болен от любов. Толкова „болен“, че заради тази жена не е искал никоя друга, дори и само, за да създаде потомство. Виктор обича силно единствено нея и е убеден, че ще я обича винаги. Това е признавал и самият той, признават го сега и негови близки.

Въпросната фатална дама няма нищо общо с тъпите клишета за хубост, лансирани от простотията в тази страна от години. Тя се казва Елена Бозова и е само с три години по-малка от 54-годишния Калев, пише Crimesbg.com.

Всъщност двамата се знаят почти от деца, защото са от един и същи прекрасен град – Златоград. После следват заедно и в НАТФИЗ, а Виктор, понеже е по-голям, помага много на Елена.

Проблемът е, е той я обожава, но тя не го иска и никога не го е искала като мъж. Елена обича Виктор като приятел, дори като брат, но не можела и да си представи интимна връзка помежду им, а това отчайвало Калев.

Виктор Калев започва лятно турне

„И тя, и всички са му говорили стотици пъти – зарежи, намери си жена, която ще те обича, защото ще се съсипеш, но не – не ще и да чуе. Съдба ли е това, карма ли е, един Бог знае“, коментират запознати.

Водещи новини

Още новини